BYTTEDAG

Bytte  Bytte  Bytte

Frimærker og mønter

Søndag d. 21. septemberafholder Grenaa og Omegns Frimærkeklub og Djurslands Møntforening den årlige byttedag i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Dørene åbnes kl. 10.00 og der lukkes kl. 15.00. Den store sal, også kaldet ”Store og lille Momme” er fyldt med frimærker, postkort og mønter. Aldrig har så mange handlere og kræmmere anmeldt deres besøg til ”BYTTEDAGEN I GRENAA”. Der er således rigtig gode muligheder for at bytte noget af det man har for meget af, til noget man mangler, eller måske købe et eksemplar af noget lidt sjældnere, som man mangler og har ønsket sig længe.

Hvis sulten og tørsten melder sig, har Kulturhusets Café åben og tilbyder mange gode ting til rimelige priser. Det kan jo være det er her ved caféens små borde, du skal vise dine venner det sidste nye røverkøb.

 

VELKOMMEN TIL BYTTEDAG I GRENAA

DSC02145