Klubben Bibliotek

Udover alle de auktionskataloger, frimærkeaviser etc. som formanden fremlægger til gennemsyn hver mødeaften, så er klubbens bibliotek altid til rådighed for medlemmerne. Biblioteket består af Europa- og verdenskataloger og et hav af andre god bøger med masser af oplysninger om alle mulige samlerområder.

Skulle man være specielt interesseret i at gennemse en af bøgerne nærmere, kan de hjemlånes til aflevering næste mødeaften. Såfremt aflevering ikke sker, har bibliotekaren lov til at opkræve rykkergebyr på 50,- kr. pr. hjemkaldelse. Dette fastholder vi meget strengt, fordi vi ønsker at vores bøger, altid er til stede på mødeaftenerne.

På klubmøderne er der altid fremlagt en opdateret liste over hvad der findes i klubbens bibliotek. Hvis der er en bog du ønsker at låne eller gennemse, så giv bibliotekaren en seddel med titlen og han/hun vil da sørge for at finde bogen til dig.

Ønsker du lånet forlænget, skal du bare spørge ham/hende, om der er andre, der har ønsket at låne bogen. Hvis ikke, kan du naturligvis få bogen med hjem i en ny 14. dages periode.

Biblioteks reglement findes.